top of page

Wrap quiche

  • femsfoodcoaching
  • 15 jul
  • 1 minuten om te lezen

Bereidingstijd: 5 + 18 min


Een makkelijke én voedzame quiche uit de airfryer, zonder gedoe met deeg. Deze wrap quiche zit bomvol groenten, eiwitten en smaak, perfect als lunch of avondmaaltijd. Gemaakt in de Braun Multifry 5 airfryer.


wrap quiche

Ingrediënten

  • 1 volkoren wrap

  • ⁠2 eieren

  • 3 el naturel Skyr

  • ⁠2 el geraspte 30+ kaas

  • ⁠250 tot 300 g Italiaanse roerbakgroente

  • ⁠half bakje (ca. 100 g) vega-kruimgehakt

  • ⁠peper, zout en Italiaanse kruiden

  • ⁠bakspray of olie om in te vetten

Bereiding wrap quiche

  1. Bak de groenten met vega gehakt en breng op smaak met peper, zout en Italiaanse kruiden. Laat eventueel een beetje uitlekken na het bakken als er veel vocht uit komt.

  2. Snijd de wrap in zodat deze goed in het schaaltje past. Vet een ovenschaaltje in dat in je airfryer past.

  3. Bekleed de schaal met de volkoren wrap en druk goed aan tegen de randen.

  4. Verwarm de airfryer voor op 165 graden.

  5. Klop de eieren los met de Skyr, kaas, peper en zout.

  6. Verdeel de gebakken groente en het vega-gehakt over de wrapbodem.

  7. Giet het ei-Skyrmengsel eroverheen. Zorg dat het mooi verdeeld is.

  8. Zet de schaal in de airfryer. Bak 18 minuten op 165 graden.

  9. Laat daarna nog 2-3 minuten rusten in de airfryer of buiten de bak om op te stijven.

bottom of page