top of page

Warme havermout crumble met blauwe bessen en appel

  • femsfoodcoaching
  • 29 sep 2024
  • 1 minuten om te lezen

Bijgewerkt op: 25 apr

Bereidingstijd: 10 + 30 min

Deze heerlijke warme havermout crumble is ontzettend voedzaam en geschikt als ontbijt of dessert! Met een schep ƍsey Skyr blueberry pie maak je het helemaal af.


Heerlijke gezonde crumble

Ingrediƫnten (2 tot 4 porties)

  • 1 kleine appel

  • 100 gram diepvries blauwe bessen

  • 40 g havermeel

  • 50 g havermout

  • Halve tl kaneel

  • Snuf zout

  • ⁠1,5 el (zonnebloem)olie

  • ⁠1,5 el honingvervanger

  • een aantal eetlepels ƍsey Skyr blueberry pie


Bereiding warme havermout crumble

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden, hete lucht

  2. Meng in een schaaltje het havermeel, de havermout, zout en kaneel

  3. Doe hierbij de olie en honing, roer even door en maak er dan een kruimelig deeg van met je vingers

  4. Verdeel de blauwe bessen over een ovenbestendige schaal

  5. Schil en snijd de appel in blokjes

  6. ⁠Verdeel de appel over de blauwe bessen en roer door elkaar

  7. ⁠verdeel het kruimel deeg eroverheen

  8. ⁠bak voor 30 minuten in de oven

  9. ⁠als de oven klaar is, haal je het uit de oven en laat je het nog enkele minuten staan voordat je het serveert

  10. ⁠serveer met ƍsey Skyr blueberry pie

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


  • Instagram
  • Tiktok

@ femsfoodiefinds

bottom of page