top of page

Kaki crumble

  • femsfoodcoaching
  • 26 feb 2024
  • 1 minuten om te lezen

Bereidingstijd: 5 + 25 min Heb jij wel eens kaki op? Ik vind dit dus zó lekker, en echt jammer dat het maar in zo'n beperkte tijd van het jaar te verkrijgen is! Mocht je het nooit geproefd hebben dan is dit jouw teken om het in huis te halen en jezelf te trakteren op dit heerlijke en voedzame ontbijt!


Ingrediƫnten (1 persoon)


Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden

  2. Was de kaki, snijd de kroon eraf en snijd in blokjes

  3. Spray een ovenbestendig schaaltje in met cookin' spray

  4. Verdeel een flinke snuf kaneelpoeder over de kaki en doe dit in het schaaltje

  5. Meng in een apart schaaltje de havermout, havermeel, flinke snuf kaneel, snufje zout.

  6. In een klein potje of schaaltje meng je de olie en honing tot het goed gemengd is en schenk dit bij het havermout mengsel. Met een vork of met je vingers maak je hier een kruimelig deeg van.

  7. Verdeel de crumble over de kaki

  8. Bak voor 25 tot 30 minuten af in de oven, tot de bovenkant bruin begint te worden en lekker knapperig is

  9. Top af met een schep ƍsey Skyr en geniet!


ComentƔrios


  • Instagram
  • Tiktok

@ femsfoodiefinds

bottom of page