Pinsa zalm
- femsfoodcoaching
- 2 jul
- 1 minuten om te lezen
Bereidingstijd: 12 min
Deze pinsa zalm is fris, romig en rijk van smaak. De whipped cottage cheese met citroen en bieslook vormt een zachte basis voor warmgerookte zalm, knapperige komkommerlinten, rode ui en verse veldsla. Een heerlijke combinatie voor makkelijke avondmaaltijd!

Ingrediënten (2 personen)
1 pinsa van Bella Italia
200 g cottage cheese
rasp van een kwart tot halve biologische citroen
125 g warm gerookte zalm
wat gehakte bieslook
een kwart komkommer
een halve kleine rode ui
een aantal kappertjes
een handje veldsla
Bereiding pinsa zalm
Verwarm de oven voor op 230 graden en bak de pinsa voor 8 minuten
Blend de cottage cheese tot een glad mengsel
Meng met citroenrasp naar smaak, wat gehakte bieslook, peper en zout
Schaaf linten van de komkommer (in de lengte)
Snijd de ui in dunne ringen
Haal de pinsa uit de oven, besmeer met de cottage cheese
Verdeel stukken gerookte zalm er overheen en daarna alle andere ingrediënten
Eet smakelijk!



