Pinsa tonijn
- femsfoodcoaching
- 27 apr
- 1 minuten om te lezen
Bereidingstijd: 20 min
Zin in een lekkere en makkelijke maaltijd? Deze pinsa met tonijn is jouw nieuwe favoriet! Knapperig van buiten, luchtig van binnen, rijk belegd met tonijn, rode ui en een frisse touch. Een heerlijke twist op een klassieke pizza.

Ingrediënten (2 personen)
1 pinsa van Bella Italia
Een paar eetlepels tomaten passata
Een halve courgette
Een kleine rode ui
Een blikje tonijn op water
Geraspte 30+ kaas
Italiaanse kruiden
2 handjes rucola
Bereiding pinsa tonijn
Verwarm de oven voor op 230 graden
Bak de pinsa 5 minuten zonder toppings
Snijd de ui in dunne halve ringen en de courgette in halve maantjes
Laat de tonijn uitlekken
Haal de pinsa uit de oven, besmeer met tomatenpassata
Verdeel er daarna wat geraspte kaas overheen, tonijn en de groenten
Strooi er dan nog wat geraspte kaas overheen en Italiaanse kruiden
Bak voor 8 a 10 minuten in de oven totdat de kaas gesmolten is en de pinsa lekker knapperig is



