top of page

Pinsa carpaccio - aziatisch

  • femsfoodcoaching
  • 29 mei
  • 1 minuten om te lezen

Bereidingstijd: 15 min


Tijd voor een originele twist op je pinsa; pinsa carpaccio! Deze variant met Aziatische carpaccio is supersnel gemaakt, maar smaakt alsof je er uren aan hebt gewerkt. Denk aan flinterdunne carpaccio, frisse soja-sesamdressing, een swirl sriracha mayonaise en crunchy toppings. Perfect voor een avondje borrelen, samen eten of gewoon omdat je zin hebt in iets lekkers zonder gedoe.


pinsa carpaccio

Ingrediënten (2 personen)

  • 1 pinsa van Bella Italia

  • 1 verpakking carpaccio

  • 75 g edamame boontjes

  • 1 stengel bosui, in dunne ringetjes gesneden

  • zeewiersalade

  • zwarte sesamzaadjes

  • een paar cashewnoten, fijn gehakt en geroosterd

  • optioneel furikake / poke sprinkle

  • sriracha mayonaise


Voor het sausje:

  • 2 el frites lijn

  • 1 tl sojasaus minder zout

  • 1 tl sesamolie

  • paar druppeltjes citroensap

  • klein beetje honingvervanger naar smaak

Bereiding pinsa carpaccio

  1. Bereid de pinsa conform instructies op de verpakking, bak deze 7 minuten

  2. Maak het sausje

  3. Haal de pinsa uit de oven, besmeer met het sausje

  4. Verdeel daarna de carpaccio er overheen en alle andere toppings

  5. Sluit af met een drizzle sriracha mayonaise

 
 
 
  • Instagram
  • Tiktok

@ femsfoodiefinds

bottom of page