Pinsa carpaccio - aziatisch
- femsfoodcoaching
- 29 mei
- 1 minuten om te lezen
Bereidingstijd: 15 min
Tijd voor een originele twist op je pinsa; pinsa carpaccio! Deze variant met Aziatische carpaccio is supersnel gemaakt, maar smaakt alsof je er uren aan hebt gewerkt. Denk aan flinterdunne carpaccio, frisse soja-sesamdressing, een swirl sriracha mayonaise en crunchy toppings. Perfect voor een avondje borrelen, samen eten of gewoon omdat je zin hebt in iets lekkers zonder gedoe.

Ingrediënten (2 personen)
1 pinsa van Bella Italia
1 verpakking carpaccio
75 g edamame boontjes
1 stengel bosui, in dunne ringetjes gesneden
zeewiersalade
zwarte sesamzaadjes
een paar cashewnoten, fijn gehakt en geroosterd
optioneel furikake / poke sprinkle
sriracha mayonaise
Voor het sausje:
2 el frites lijn
1 tl sojasaus minder zout
1 tl sesamolie
paar druppeltjes citroensap
klein beetje honingvervanger naar smaak
Bereiding pinsa carpaccio
Bereid de pinsa conform instructies op de verpakking, bak deze 7 minuten
Maak het sausje
Haal de pinsa uit de oven, besmeer met het sausje
Verdeel daarna de carpaccio er overheen en alle andere toppings
Sluit af met een drizzle sriracha mayonaise