Pinsa carpaccio en burrata
- femsfoodcoaching
- 13 aug
- 1 minuten om te lezen
Bereidingstijd: 20 min
Maak kennis met deze heerlijke pinsa carpaccio en burrata: luchtig deeg, fluweelzachte burrata en malse carpaccio. Een luxe combinatie die snel op tafel staat, perfect voor een avondje genieten.

Ingrediënten
1 pinsa van @bellaitaliafood.nl
1 verpakking carpaccio
8 g pijnboompitjes, geroosterd
een aantal cherry tomaatjes, gehalveerd
100 g burrata
een handje rucola
Voor de basilicum spread:
30 g basilicum
12 g geroosterde pijnboompitten
45 g kookroom light
10 ml citroensap
40 g geraspte 30+ kaas
1/8 tl zout
Snuf peper
1 teen knoflook
Bereiding pinsa carpaccio
Verwarm de oven voor op 230 graden
Bak de pinsa 7 minuten
Blend alle ingrediënten voor de basilicum spread in een blender of keukenmachine
Besmeer de pinsa hiermee
verdeel dan de carpaccio eroverheen
vervolgens de tomaatjes en alle andere toppings. Gebruik ook nog wat basilicumspread on top!