Orzo met spinazie en kipgehakt
- femsfoodcoaching
- 17 sep
- 1 minuten om te lezen
Bereidingstijd: 15 min
Op zoek naar een snel, makkelijk Ć©n smaakvol gerecht? Deze orzo met spinazie en gekruid kipgehakt is een echte doordeweekse topper. Vol groenten, romig van structuur en heerlijk van smaak ā perfect voor wie weinig tijd heeft, maar wel lekker wil eten. Binnen 15 minuten op tafel!

Ingrediƫnten (2 personen)
150 g volkoren orzo
1 bouillonblokje
450 g diepvries spinazie (grof gehakt)
150 g zuivelspread light
200 g kipgehakt
1 teentje knoflook, fijn gehakt of geperst
peper, zout, knoflookpoeder
optioneel: pijnboompitjes (geroosterd)
Bereiding orzo met spinazie en kipgehakt
Kook de orzo comform instructies op de verpakking met een bouillonblokje
Warm de spinazie op met een scheutje water
Bak het kipgehakt met de knoflook, peper en zout in een hapjespan
Wanneer de spinazie warm is, het kipgehakt en de orzo gaar, voeg je alles bij elkaar in de pan van het gehakt
Roer de zuivelspread erdoor, breng het geheel op smaak met peper, zout en knoflookpoeder
Serveer optioneel met pijnboompitjes.



