Ei muffins met spinazie en zalm
- femsfoodcoaching
- 28 okt 2024
- 1 minuten om te lezen
Bijgewerkt op: 5 feb
Bereidingstijd: 10 + 25 min Een heerlijk hartig tussendoortje! De bosui geeft een lekkere crunch aan deze ei muffins. Houd je hier niet van? Bak de groenten dan even kort voor in een koekenpan.

Ingrediƫnten (6 stuks)
4 eieren
Handje verse spinazie
1 stengel bosui
50 g gerookte zalm
50 g kruidenkaas light
50 ml melk
peper en eventueel zout
Verder nodig: siliconen muffin vormpjes
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden
Snijd de spinazie fijn en bosui in ringetjes, snijd de zalm in snippers
Meng in een kom de eieren met kruidenkaas en melk en breng op smaak met peper en eventueel zout
Roer de groenten en zalm door het ei mengsel
Verdeel dit over 6 (siliconen) muffin vormpjes
Bak voor 20 tot 25 minuten af in de oven totdat het ei gaar is
ėźø