top of page

Ei muffins met spinazie en zalm

  • femsfoodcoaching
  • 28 okt 2024
  • 1 minuten om te lezen

Bijgewerkt op: 5 feb

Bereidingstijd: 10 + 25 min Een heerlijk hartig tussendoortje! De bosui geeft een lekkere crunch aan deze ei muffins. Houd je hier niet van? Bak de groenten dan even kort voor in een koekenpan.


ree

Ingrediƫnten (6 stuks)

  • 4 eieren

  • Handje verse spinazie

  • 1 stengel bosui

  • 50 g gerookte zalm

  • 50 g kruidenkaas light

  • 50 ml melk

  • peper en eventueel zout



Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden

  2. Snijd de spinazie fijn en bosui in ringetjes, snijd de zalm in snippers

  3. Meng in een kom de eieren met kruidenkaas en melk en breng op smaak met peper en eventueel zout

  4. Roer de groenten en zalm door het ei mengsel

  5. Verdeel dit over 6 (siliconen) muffin vormpjes

  6. Bak voor 20 tot 25 minuten af in de oven totdat het ei gaar is

ėŒ“źø€


  • Instagram
  • Tiktok

@ femsfoodiefinds

bottom of page