top of page

Monchou kwark

  • femsfoodcoaching
  • 2 dagen geleden
  • 1 minuten om te lezen

Bereidingstijd: 10 min


Deze Monchou kwark bowl is een heerlijk voedzaam ontbijt of tussendoortje. De romige Skyr (of kwark) combineert perfect met knapperige granola en frisse kersen. Rijk aan eiwitten en vol smaak – een verwenmoment zonder gedoe!


monchou kwark

Ingrediënten

  • 150 g diepvries kersen

  • 1 tl vanille aroma

  • een maizena papje van 1 el maizena met 1 el koud water

  • 250 g naturel skyr of magere kwark

  • 15 g eiwitpoeder vanille

  • 3 eetlepels muesli of granola

  • 1 speculoos koekje, verkruimeld

Bereiding monchou kwark

  1. Verwarm de kersen in een pannetje met een klein scheutje water en 1 tl vanille aroma.

  2. Maak het maizena papje

  3. Laat de kersen even pruttelen en plet de kersen een beetje fijn. Doe er dan kleine beetjes van het maizena papje bij, tot het voldoende is ingedikt. Roer tussendoor goed. Laat een beetje afkoelen.

  4. Meng de skyr of kwark met eiwitpoeder in een schaaltje of kom

  5. Verdeel hier overheen de kersen en 3 el muesli of granola

  6. Verkruimel er tot slot een speculoos koekje overheen. Eet smakelijk!

Comments


  • Instagram
  • Tiktok

@ femsfoodiefinds

bottom of page