Monchou kwark
- femsfoodcoaching
- 2 dagen geleden
- 1 minuten om te lezen
Bereidingstijd: 10 min
Deze Monchou kwark bowl is een heerlijk voedzaam ontbijt of tussendoortje. De romige Skyr (of kwark) combineert perfect met knapperige granola en frisse kersen. Rijk aan eiwitten en vol smaak – een verwenmoment zonder gedoe!

Ingrediënten
150 g diepvries kersen
1 tl vanille aroma
een maizena papje van 1 el maizena met 1 el koud water
250 g naturel skyr of magere kwark
15 g eiwitpoeder vanille
3 eetlepels muesli of granola
1 speculoos koekje, verkruimeld
Bereiding monchou kwark
Verwarm de kersen in een pannetje met een klein scheutje water en 1 tl vanille aroma.
Maak het maizena papje
Laat de kersen even pruttelen en plet de kersen een beetje fijn. Doe er dan kleine beetjes van het maizena papje bij, tot het voldoende is ingedikt. Roer tussendoor goed. Laat een beetje afkoelen.
Meng de skyr of kwark met eiwitpoeder in een schaaltje of kom
Verdeel hier overheen de kersen en 3 el muesli of granola
Verkruimel er tot slot een speculoos koekje overheen. Eet smakelijk!
Comments