top of page

Mini flatbread zalm

  • femsfoodcoaching
  • 4 uur geleden
  • 1 minuten om te lezen

Bereidingstijd: 10 min


Deze mini flatbreads met zalm zijn zo leuk voor kerst! Makkelijk te maken, klein en feestelijk. Dit is super simpel en echt iedereen kan dit maken!


flatbread zalm

Ingrediƫnten (6 stuks)

  • 6 mini flatbreads (Albert Heijn)

  • Zuivelspread light

  • 50 g gerookte zalm

  • ⁠handje veldsla, grof gehakt

  • 12 dunne plakjes komkommer,

  • rasp van 1/8 citroen

  • verse of gedroogde bieslook

  • versgemalen peper

Bereiding flatbread zalm

  1. Verwarm de flatbreads conform instructies op de verpakking.

  2. Bestrijk elk warm flatbread met een dunne laag zuivelspread light.

  3. Verdeel er wat gehakte veldsla overheen.

  4. Beleg elk flatbread met 2 plakjes komkommer.

  5. Verdeel de zalm over de zes flatbreads.

  6. Rasp de citroen boven de flatbreads.

  7. Top af met wat verse of gedroogde bieslook en versgemalen peper.

bottom of page