top of page

Flatbread wentelteefjes

  • femsfoodcoaching
  • 1 nov
  • 1 minuten om te lezen

Bereidingstijd: 10 min


Op zoek naar een verrassende twist op de klassieke wentelteefjes? Met flatbreads maak je ze in een handomdraai: lekker knapperig aan de buitenkant, zacht en zoet vanbinnen. Perfect voor een uitgebreid ontbijt, brunch of gewoon omdat je er zin in hebt.


wentelteefjes

Ingrediënten (2 stuks)

  • 2 brioche flatbreads (jumbo)

  • 1 ei

  • 100 ml melk

  • snuf kaneel

  • een lepeltje suikervervanger

  • optioneel een drizzle suikervrije maple syrup (Steviala)

Bereiding flatbread wentelteefjes

  1. Kluts het ei met de melk en een snuf kaneel in een diep bord of schaal

  2. Leg de flatbreads één voor één in het mengsel en laat het er flink lang in weken, zodat het zich goed volzuigt.

  3. Verhit een koekenpan met bakspray en bak de flatbreads op middelhoog vuur aan beide kanten goudbruin.

  4. Meng de suikervervanger met wat kaneel tot kaneelsuiker.

  5. Bestrooi het warme flatbread met de kaneelsuiker.

  6. Maak af met suikervrije maple syrup en eventueel wat vers fruit.

bottom of page