Mini flatbread carpaccio
- femsfoodcoaching
- 13 uur geleden
- 1 minuten om te lezen
Bereidingstijd: 10 min
Deze mini flatbreads met carpaccio zijn perfect voor kerst: klein, feestelijk en ideaal om te delen. Dit is super simpel en echt iedereen kan dit maken!

Ingrediƫnten (6 stuks)
6 mini flatbreads (Albert Heijn)
Remia friteslijn truffel
60 g carpaccio
ā handje rucola, grof gehakt
10 g geraspte Parmezaanse kaas
5 g pijnboompitjes
Bereiding flatbread carpaccio
Verwarm de flatbreads conform instructies op de verpakking
Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan op laag tot middelhoog vuur tot ze licht goudbruin zijn en laat ze afkoelen.
Bestrijk elk warm flatbread met een dunne laag Remia friteslijn truffel.
Verdeel de carpaccio over de zes flatbreads.
Strooi er wat gehakte rucola overheen.
Verdeel de geraspte Parmezaanse kaas over de broodjes.
Maak af met de geroosterde pijnboompitjes en serveer direct.



