top of page

Mini flatbread carpaccio

  • femsfoodcoaching
  • 13 uur geleden
  • 1 minuten om te lezen

Bereidingstijd: 10 min


Deze mini flatbreads met carpaccio zijn perfect voor kerst: klein, feestelijk en ideaal om te delen. Dit is super simpel en echt iedereen kan dit maken!


flatbread carpaccio

Ingrediƫnten (6 stuks)

  • 6 mini flatbreads (Albert Heijn)

  • Remia friteslijn truffel

  • 60 g carpaccio

  • ⁠handje rucola, grof gehakt

  • 10 g geraspte Parmezaanse kaas

  • 5 g pijnboompitjes

Bereiding flatbread carpaccio

  1. Verwarm de flatbreads conform instructies op de verpakking

  2. Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan op laag tot middelhoog vuur tot ze licht goudbruin zijn en laat ze afkoelen.

  3. Bestrijk elk warm flatbread met een dunne laag Remia friteslijn truffel.

  4. Verdeel de carpaccio over de zes flatbreads.

  5. Strooi er wat gehakte rucola overheen.

  6. Verdeel de geraspte Parmezaanse kaas over de broodjes.

  7. Maak af met de geroosterde pijnboompitjes en serveer direct.

bottom of page