top of page

Halloumi salade

  • femsfoodcoaching
  • 17 apr
  • 1 minuten om te lezen

Bereidingstijd: 15 min


Op zoek naar een feestelijke en kleurrijke salade? Deze salade met gebakken halloumi, geroosterde kikkererwten, granaatappel en de tropische Mango Kurkuma Ginger dressing van Remia Botanical is een knaller op tafel. Je vind deze nieuwe Botanicals dressings van Remia in de supermarkt in het sauzenschap. Ook leuk voor Pasen!


halloumi salade

Ingrediƫnten

  • 80 g gemengde sla

  • ⁠100 g halloumi + wat volkoren meel

  • ⁠een klein blikje kikkererwten

  • ⁠een snuf paprikapoeder, snuf knoflookpoeder, peper en zout

  • ⁠een klein bakje granaatappelpitjes

  • Remia botanical dressing mango ginger kurkuma

  • ⁠een paar blaadjes munt, fijn gehakt

Bereiding halloumi salade

  1. Laat de kikkererwten uitlekken en spoel af in een vergiet. Meng in een kom met de kruiden. Bak ze in ca. 8 a 10 min krokant in de airfryer op 180 graden

  2. Snijd de halloumi in plakken

  3. strooi wat volkoren meel in een kommetje en haal hier de plakken halloumi doorheen

  4. ⁠verwarm een koekenpan met bakspray en bak de halloumi goudbruin aan beide kanten

  5. ⁠doe de sla in een kom en verdeel hier de kikkererwten, granaatappelpitjes en halloumi overheen.

  6. ⁠Drizzle er dan de nieuwe Remia botanical dressing in de smaak mango ginger kurkuma overheen

  7. top af met wat fijn gehakte munt

Comments


  • Instagram
  • Tiktok

@ femsfoodiefinds

bottom of page