Halloumi salade
- femsfoodcoaching
- 17 apr
- 1 minuten om te lezen
Bereidingstijd: 15 min
Op zoek naar een feestelijke en kleurrijke salade? Deze salade met gebakken halloumi, geroosterde kikkererwten, granaatappel en de tropische Mango Kurkuma Ginger dressing van Remia Botanical is een knaller op tafel. Je vind deze nieuwe Botanicals dressings van Remia in de supermarkt in het sauzenschap. Ook leuk voor Pasen!

Ingrediƫnten
80 g gemengde sla
ā 100 g halloumi + wat volkoren meel
ā een klein blikje kikkererwten
ā een snuf paprikapoeder, snuf knoflookpoeder, peper en zout
ā een klein bakje granaatappelpitjes
Remia botanical dressing mango ginger kurkuma
ā een paar blaadjes munt, fijn gehakt
Bereiding halloumi salade
Laat de kikkererwten uitlekken en spoel af in een vergiet. Meng in een kom met de kruiden. Bak ze in ca. 8 a 10 min krokant in de airfryer op 180 graden
Snijd de halloumi in plakken
strooi wat volkoren meel in een kommetje en haal hier de plakken halloumi doorheen
ā verwarm een koekenpan met bakspray en bak de halloumi goudbruin aan beide kanten
ā doe de sla in een kom en verdeel hier de kikkererwten, granaatappelpitjes en halloumi overheen.
ā Drizzle er dan de nieuwe Remia botanical dressing in de smaak mango ginger kurkuma overheen
top af met wat fijn gehakte munt
Comments