Gyoza salade met pindadressing
- femsfoodcoaching
- 19 jul
- 1 minuten om te lezen
Bereidingstijd: 10 min
Op zoek naar een lichte maar ook vullende maaltijd? Dit staat binnen een handomdraai op tafel, ook ideaal voor warme dagen! Deze gyoza salade smaakt fantastisch! Knapperige groenten, warme gyoza en een romige pindadressing komen samen in een snelle, verrassende maaltijd.

Ingrediƫnten (1 persoon)
75 g mango, in kleine blokjes gesneden
75 g edamame boontjes
150 g Aziatische koolmix
75 g komkommer, in kleine blokjes gesneden
Halve avocado, in kleine blokjes gesneden
2 stengels bosui, in ringetje gesneden
6 gyozas
15 g pinda's, fijn gehakt
Dressing:
15 g 100% pindakaas
1 tl soja saus
1 tl sesam olie
Halve tl gember (gehakt of uit een potje)
2 tl sweet chili saus
Scheutje limoensap
1/4 tl honing (of meer als je het zoeter wilt)
2 tl water
Bereiding gyoza salade
Verwarm de gyoza's conform instructies op de verpakking
Meng alle ingrediƫnten voor de dressing met elkaar in een schaaltje
Meng dan alle ingrediƫnten voor de salade met elkaar in een grote kom
Schenk daar de dressing overheen en hussel door
Verdeel de gyoza's hier overheen
Top af met gehakte pinda's



