Flatbread carpaccio
- femsfoodcoaching
- 22 mrt
- 1 minuten om te lezen
Bijgewerkt op: 1 apr
Bereidingstijd: 5 min
Dit flatbread met carpaccio en truffelmayo is een echte smaakexplosie! Knapperig brood, fluweelzachte carpaccio, romige truffelmayonaise en een topping van rucola, Parmezaan en pijnboompitten. Perfect als snelle en smaakvolle lunch! Wit flatbread is niet per se voedzaam, maar wel lekker en makkelijk om af en toe bewust van te genieten!

Ingrediënten (2 flatbreads)
2 flatbreads
zero truffelmayo (of gewone truffelmayo aangelengd met yoghurt / kwark)
Carpaccio (je kunt een heel pakje gebruiken voor 2 tot 4 flatbreads)
Een handje rucola
Een paar cherrytomaatjes, gehalveerd
Pijnboompitten en parmezaanse kaas (uit de verpakking van de carpaccio)
Bereiding flatbread met carpaccio
Warm de flatbreads op in een tosti-ijzer / grill
Besmeer met zero truffelmayo.
Verdeel de carpaccio er overheen, daarna alle andere ingrediënten.
Eet smakelijk!
Comments