top of page

Flatbread carpaccio

  • femsfoodcoaching
  • 22 mrt
  • 1 minuten om te lezen

Bijgewerkt op: 1 apr

Bereidingstijd: 5 min


Dit flatbread met carpaccio en truffelmayo is een echte smaakexplosie! Knapperig brood, fluweelzachte carpaccio, romige truffelmayonaise en een topping van rucola, Parmezaan en pijnboompitten. Perfect als snelle en smaakvolle lunch! Wit flatbread is niet per se voedzaam, maar wel lekker en makkelijk om af en toe bewust van te genieten!


flatbread carpaccio

Ingrediënten (2 flatbreads)

  • 2 flatbreads

  • zero truffelmayo (of gewone truffelmayo aangelengd met yoghurt / kwark)

  • Carpaccio (je kunt een heel pakje gebruiken voor 2 tot 4 flatbreads)

  • Een handje rucola

  • Een paar cherrytomaatjes, gehalveerd

  • Pijnboompitten en parmezaanse kaas (uit de verpakking van de carpaccio)

Bereiding flatbread met carpaccio

  1. Warm de flatbreads op in een tosti-ijzer / grill

  2. Besmeer met zero truffelmayo.

  3. Verdeel de carpaccio er overheen, daarna alle andere ingrediënten.


Eet smakelijk!

Comments


  • Instagram
  • Tiktok

@ femsfoodiefinds

bottom of page