Flatbread appelflap
- femsfoodcoaching
- 22 jan
- 1 minuten om te lezen
Bijgewerkt op: 25 apr
Bereidingstijd: 8 min
Op zoek naar een heerlijk ontbijt, lekkere lunch of fijn tussendoortje, welke zowel voedzaam als ultiem genieten is? Deze gezonde volkoren flatbread appelflap combineert de warme smaken van zoete appels en kaneel met de voedzame voordelen van het volkoren flatbread. Een voedzame variant op de traditionele appelflap! Ik zag dit idee bij @bamifit en maakte er mijn eigen variant op!

Ingrediƫnten (1 portie)
1 volkoren flatbread (zelf gemaakt of gekocht)
1 flinke appel of 2 kleine, in blokjes gesneden
een halve tl kaneel
2 el water
2 el Ćsey Skyr vanille
Bereiding flatbread appelflap
Snijd de appel in blokjes
Verwarm een koekenpan met bakspray en warm hierin de appels op met de kaneel en het water. Laat enkele minuutjes stoven met de deksel op de pan
Warm intussen het flatbread op in een tosti ijzer of koekenpan. Warm niet te lang op, hij moet flexibel blijven
besmeer het flatbread, besmeer met de Skyr en verdeel het appel mengsel eroverheen
vouw dubbel en geniet!
Eet smakelijk!
Comments