Chiapudding met griekse yoghurt en kokosmelk
- femsfoodcoaching
- 26 feb 2024
- 1 minuten om te lezen
Bereidingstijd: 5 min + 1 nacht wachttijd
Dit ontbijt heb ik op vakantie meerdere keren gegeten op Langkawi in Maleisië en ik wilde er mijn eigen variant van maken. Dat is goed gelukt!

Ingrediënten (1 persoon)
200 gram Griekse yoghurt 0 of 2% vet
75 gram kokosmelk light
30 gram chiazaad
10 (diepvries) mango blokjes
een halve appel, in blokjes gesneden
Bereiding
meng in een schaaltje de yoghurt, kokosmelk en chiazaad tot het goed gemengd is.
doe vervolgens een paar scheppen in een afsluitbaar potje. Doe daar overheen de appel blokjes.
Verdeel de rest van de pudding hier overheen en sluit af met de mango blokjes.
Laat een nachtje afgedekt in de koelkast staan. Eet smakelijk!



