top of page

Chiapudding met griekse yoghurt en kokosmelk

  • femsfoodcoaching
  • 26 feb 2024
  • 1 minuten om te lezen

Bereidingstijd: 5 min + 1 nacht wachttijd

Dit ontbijt heb ik op vakantie meerdere keren gegeten op Langkawi in Maleisië en ik wilde er mijn eigen variant van maken. Dat is goed gelukt!

ree

Ingrediënten (1 persoon)

  • 200 gram Griekse yoghurt 0 of 2% vet

  • 75 gram kokosmelk light

  • 30 gram chiazaad

  • 10 (diepvries) mango blokjes

  • een halve appel, in blokjes gesneden

Bereiding

  1. meng in een schaaltje de yoghurt, kokosmelk en chiazaad tot het goed gemengd is.

  2. doe vervolgens een paar scheppen in een afsluitbaar potje. Doe daar overheen de appel blokjes.

  3. Verdeel de rest van de pudding hier overheen en sluit af met de mango blokjes.

  4. Laat een nachtje afgedekt in de koelkast staan. Eet smakelijk!


bottom of page