Gezondere arretjescake
- femsfoodcoaching
- 15 mei
- 1 minuten om te lezen
Bijgewerkt op: 17 mei
Bereidingstijd: 15 min + 4 uur wachttijd
Arretjescake, maar dan lichter! Deze gezondere versie zonder boter en suiker is nog steeds superlekker en bevat de helft minder calorieƫn ten opzichte van de traditionele variant! Ga jij hem maken?

Ingrediƫnten
200 g digestive biscuits 0% suiker
ā 2 el cacaopoeder
100 ml melk
ā 75 g suikervrije chocolade
ā 2 el honingvervanger
ā 3 el 100% pindakaas
Snufje zout
Bereiding arretjescake
Verkruimel de volkoren biscuits grof
ā Smelt de pure chocolade au bain-marie
Meng in een kom de melk met cacaopoeder, pindakaas, honing een snufje zout tot het goed gemengd is
Voeg de gesmolten chocolade toe en meng goed.
Schep de biscuitkruimels erdoor
Bekleed een cakevorm van 15 cm met bakpapier en stort het mengsel erin. Druk goed aan.
ā Laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast voordat je hem aansnijdt.



