top of page

Gezondere arretjescake

  • femsfoodcoaching
  • 15 mei
  • 1 minuten om te lezen

Bijgewerkt op: 17 mei

Bereidingstijd: 15 min + 4 uur wachttijd


Arretjescake, maar dan lichter! Deze gezondere versie zonder boter en suiker is nog steeds superlekker en bevat de helft minder calorieƫn ten opzichte van de traditionele variant! Ga jij hem maken?


arretjescake

Ingrediƫnten

Bereiding arretjescake

  1. Verkruimel de volkoren biscuits grof

  2. ⁠Smelt de pure chocolade au bain-marie

  3. Meng in een kom de melk met cacaopoeder, pindakaas, honing een snufje zout tot het goed gemengd is

  4. Voeg de gesmolten chocolade toe en meng goed.

  5. Schep de biscuitkruimels erdoor

  6. Bekleed een cakevorm van 15 cm met bakpapier en stort het mengsel erin. Druk goed aan.

  7. ⁠Laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast voordat je hem aansnijdt.

bottom of page