Apple crumble baked pudding
- femsfoodcoaching
- 8 mrt
- 1 minuten om te lezen
Bereidingstijd: 10 + 30 min
Dit ontbijt (of deze lunch) smaakt als een toetje! Een heerlijke baked vanille pudding met appel, kaneel en een krokante havermoutcrumble. Lekker én eiwitrijk!

Ingrediënten (2 porties)
400 g high protein vanille pudding
2 eieren
30 g vanille custard poeder
snuf zout
Voor de crumble:
40 g havermeel
50 g havermout
snuf zout
halve tl kaneel
1,5 el zonnebloemolie
1,5 el honingvervanger
2 kleine appels
halve tl kaneel
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden hete lucht
Meng in een kom de vanille pudding met eieren, snuf zout en custard poeder met een garde tot een glad mengsel.
Meng in een apart kommetje de ingrediënten voor de crumble en maak er met je vingers een kruimelig deeg van
Snijd de appels in blokjes en meng in een apart kommetje met de kaneel
Stort het pudding mengsel in 2 ovenschaaltjes, ingevet met bakspray
Verdeel dan de appel eroverheen en daarna de crumble
Bak voor 30 min af in de oven.
Comments