Kikkerwten koekjes met chocolade
- femsfoodcoaching
- 9 okt 2024
- 1 minuten om te lezen
Bereidingstijd: 10 + 30 min
Heerlijk krokant van buiten, en een beetje zacht van binnen. De structuur Ʃn smaak van deze koekjes is heerlijk! Je kan ze ook aantal dagen in de koelkast bewaren in een luchtdicht bakje maar op de dag van het bakken zijn ze het allerlekkerste!

Ingrediƫnten (ca. 6 koekjes)
125 g (uitlekgewicht) kikkererwten
1 tl vanille aroma
80 g 100% cashewpasta
40 g honingvervanger
halve tl bakpoeder
halve tl kaneel
snuf zout
Bereiding
Verwarm de oven voor op 175 graden (boven- en onderwarmte).
Meng alle ingrediƫnten behalve de chocolade met de Braun Multiquick 5 staafmixer tot een koekjes beslag.
Met een eetlepel pak je bolletjes beslag, dit doe je op een bakblik met bakpapier. Je kunt er ongeveer 6 koekjes uit halen.
Duw een beetje plat. Je verdeelt er vervolgens de chocolade druppels overheen en je bakt het ca. 25-30 minuten af in de oven.
Comentarios