Kaneel ijs met speculoos
- femsfoodcoaching
- 29 jul
- 1 minuten om te lezen
Bereidingstijd: 10 min + 24 uur wachttijd
Dit romige kaneel ijs met speculoos maak je met de Ninja Creami, en het zit bomvol eiwitten. Gemaakt met melk en cottage cheese, kaneel, speculoos koekjes en laag in suiker. Perfect op ieder moment van de dag!

Ingrediënten
- 250 ml halfvolle melk 
- 100 g cottage cheese 
- halve tl xantaangom 
- halve tl kaneel 
- 20 g eiwitpoeder vanille 
- Snuf zout 
- 1 el muesli of granola 
- 1 speculoos koekje + 1 koekje als topping 
- een drizzle Steviala caramel crush of heavenly dark 
Bereiding kaneel ijs met speculoos
- Blend alle ingrediënten, behalve de xantaangom, muesli en topping, met elkaar tot een glad mengsel 
- blend daarna de xantaangom erdoorheen 
- doe dit in de ijs pint en vries minimaal 24 uur in 
- haal 8 minuutjes uit de vriezer, houd een minuutje onder de warme kraan 
- gebruik de light ice cream stand en respin daarna 1x 
- Voeg 1 speculoos koekje toe en 1 el muesli en druk op ''extra's'' 
- top af met een drizzle saus en nog een verkruimeld speculoos koekje 



