top of page

Crompouce toast

  • femsfoodcoaching
  • 26 feb 2024
  • 1 minuten om te lezen

Bijgewerkt op: 28 mrt 2024

Bereidingstijd: 10 + 20 min Met de crompouce hype kwam ik telkens op leuke ideeën. Dit keer combineerde ik custardtoast met de crompouce en kwam tot deze heerlijke crompouce toast! Ik noemde het crustardtoast, maar deze naam werd niet door iedereen gewaardeerd. Daarom houd ik het nu maar op deze naam ;) De ruby chocolade is niet voedzaam maar wat mij betreft is dit wel een bewust genietmomentje waard!

ree

Ingrediënten (3 stuks)

  • 3 volkoren boterhammen

  • 1 ei

  • 3 eetlepels Ísey Skyr on the go vanille

  • een halve tl vanille aroma

  • 10 gram ruby (smelt)chocolade


Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden, hete lucht

  2. Mix het ei met de skyr en vanille aroma tot een egaal beslag

  3. Maak met de bolle kant van een lepel een holling in je boterham

  4. Schenk het beslag voorzichtig in de boterham

  5. Dit bak je 15 a 20 min af in de oven totdat de custard gaar is. Het begint dan ook een beetje te karamelliseren aan de randjes

  6. Smelt daarna de chocolade conform de instructies op de verpakking (in de magnetron)

  7. Verdeel dit over de boterhammen


bottom of page