Crompouce toast
- femsfoodcoaching
- 26 feb 2024
- 1 minuten om te lezen
Bijgewerkt op: 28 mrt 2024
Bereidingstijd: 10 + 20 min
Met de crompouce hype kwam ik telkens op leuke ideeën. Dit keer combineerde ik custardtoast met de crompouce en kwam tot deze heerlijke crompouce toast! Ik noemde het crustardtoast, maar deze naam werd niet door iedereen gewaardeerd. Daarom houd ik het nu maar op deze naam ;) De ruby chocolade is niet voedzaam maar wat mij betreft is dit wel een bewust genietmomentje waard!

Ingrediënten (3 stuks)
3 volkoren boterhammen
1 ei
3 eetlepels Ísey Skyr on the go vanille
een halve tl vanille aroma
10 gram ruby (smelt)chocolade
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden, hete lucht
Mix het ei met de skyr en vanille aroma tot een egaal beslag
Maak met de bolle kant van een lepel een holling in je boterham
Schenk het beslag voorzichtig in de boterham
Dit bak je 15 a 20 min af in de oven totdat de custard gaar is. Het begint dan ook een beetje te karamelliseren aan de randjes
Smelt daarna de chocolade conform de instructies op de verpakking (in de magnetron)
Verdeel dit over de boterhammen



