Appeltaart bowl
- femsfoodcoaching
- 25 mrt
- 1 minuten om te lezen
Bijgewerkt op: 1 apr
Bereidingstijd: 10 min
Een ontbijt of lunch dat smaakt als een dessert? Yes, please! Deze eiwitrijke appeltaart bowl combineert romige Skyr, eiwitpoeder en gestoofde appel met granola, pindakaas en een heerlijke karamelsaus. Alles wat je in een warme appeltaart zoekt, maar dan in een frisse en eiwitrijke bowl!

Ingrediënten
250 g skyr of magere kwark
10 g eiwitpoeder vanille (of meer naar smaak)
2x snuf kaneel
1 kleine appel
35 g muesli of granola
optioneel: proteïne puffies
een drizzle 100% pindakaas
een drizzle steviala caramel crush
Bereiding appeltaart bowl
Snijd de appel in blokjes en meng in een schaaltje met een flinke snuf kaneel
Dek af met een bordje en warm voor ca. 1,5 minuut op in de magnetron op vol vermogen, laat daarna even uitstomen zonder het bordje erop
Meng de skyr of kwark met eiwitpoeder en een flinke snuf kaneel
Verdeel hierop de warme appel
Verdeel dan de granola, proteïne puffies eroverheen
Drizzle er tot slot pindakaas en caramel crush saus overheen. Enjoy!
Comments