top of page

Appeltaart bowl

  • femsfoodcoaching
  • 25 mrt
  • 1 minuten om te lezen

Bijgewerkt op: 1 apr

Bereidingstijd: 10 min


Een ontbijt of lunch dat smaakt als een dessert? Yes, please! Deze eiwitrijke appeltaart bowl combineert romige Skyr, eiwitpoeder en gestoofde appel met granola, pindakaas en een heerlijke karamelsaus. Alles wat je in een warme appeltaart zoekt, maar dan in een frisse en eiwitrijke bowl!


appeltaart bowl

Ingrediënten

Bereiding appeltaart bowl

  1. Snijd de appel in blokjes en meng in een schaaltje met een flinke snuf kaneel

  2. Dek af met een bordje en warm voor ca. 1,5 minuut op in de magnetron op vol vermogen, laat daarna even uitstomen zonder het bordje erop

  3. Meng de skyr of kwark met eiwitpoeder en een flinke snuf kaneel

  4. Verdeel hierop de warme appel

  5. Verdeel dan de granola, proteïne puffies eroverheen

  6. Drizzle er tot slot pindakaas en caramel crush saus overheen. Enjoy!

Comments


  • Instagram
  • Tiktok

@ femsfoodiefinds

bottom of page