top of page

Truffel gnocchi met champignon-roomsaus

  • femsfoodcoaching
  • 12 sep 2024
  • 1 minuten om te lezen

Bereidingstijd: 15 min


Als je gek bent op gnocchi dan moet je de Truffel Gnocchi van Prozis echt proberen. Zo lekker! Ik maakte er dit heerlijke en simpele recept mee. Binnen 15 minuten kan je aan tafel!


ree

Ingrediƫnten (2 personen)

  • Prozis Truffel Gnocchi

  • 500 g kastanje champignons

  • 1 ui

  • 2 tenen knoflook

  • 100 ml kookroom light (ik gebruikte Alpro Cuisine Light)

  • Peper en zout

  • Verse peterselie

  • Geraspte 30+ kaas


Tip: Is de truffel gnocchi niet op voorraad, maak dit recept dan met normale gnocchi en voeg 2 a 3 theelepels truffel tapenade toe aan de saus! En vergeet vooral niet een notificatie aan te zetten zodat je meteen op de hoogte bent als de truffel gnocchi weer op voorraad is!


Bereiding

  1. Bak de gnocchi in een koekenpan met bakspray tot deze goudbruin is aan beide kanten en zacht van binnen

  2. Snipper de ui en snijd of pers de knoflook fijn

  3. Fruit de ui en knoflook

  4. Snijd de champignons in plakjes en doe deze bij de ui en knoflook in de pan tot de champignons gaar zijn en geslonken

  5. Doe er dan kookroom bij en breng het geheel op smaak met peper en zout

  6. Serveer de gnocchi met de saus en garneer met wat verse peterselie en een handje geraspte 30+ kaas

bottom of page