Pompoen brownie
- femsfoodcoaching
- 25 jan
- 1 minuten om te lezen
Bijgewerkt op: 5 dagen geleden
Bereidingstijd: 15 + 35 min Deze eiwitrijke pompoen brownies bewijzen dat voedzaam en lekker samen kunnen gaan. Ze zijn vol smaak en lekker smeuĆÆg, zonder boter of olie! Dankzij de flinke boost aan eiwitten zijn ze ideaal als snack, post workout bite of gewoon als je zin hebt in iets lekkers.

Ingrediƫnten (9 tot 12 stukken)
Natte ingrediƫnten:
200 g pompoen puree
2 eieren
2 el honing vervanger
1 tl vanille aroma
Droge ingrediƫnten:
45 g volkoren havermeel
45 g eiwitpoeder chocolade (ik gebruik whey protein bonbon flavor van prozis)
2 el cacao poeder
1 tl bakpoeder
35 g (gehakte) suikervrije pure chocolade (druppels)
Bereiding pompoen brownie
1. Verwarm de oven voor op 180 graden en meng de pompoen puree met eieren
2. Roer daarna de vanille aroma en honing vervanger erdoor
3. Meng in een aparte kom alle droge ingrediƫnten, behalve de chocolade
4. Meng de droge door de natte ingrediƫnten met een rubberen spatel
5. Schep daarna de chocolade door het beslag
6. Bekleed een ovenschaal of bakvorm van ca. 15 x 20 cm met bakpapier
7. Stort het beslag erin
8. Bak voor ca 35 min af in de oven. Als een satƩ prikker er schoon uit komt dan is de cake gaar.
Comments