top of page

Custard toast met framboos

  • femsfoodcoaching
  • 14 mei 2024
  • 1 minuten om te lezen

Bijgewerkt op: 4 mei

Bereidingstijd: 5 + 20 min Al eerder deelde ik een recept van custard toast; dit smaakt alsof je cheesecake hebt op je brood en smaakt heerlijk zoet met je favoriete fruit. Deze variant met Ísey Skyr framboos-granaatappel is minstens zo lekker!

custard toast met framboos

Ingrediënten (1 persoon)

  • 3 volkoren boterhammen

  • 1 ei

  • 3 eetlepels Ísey Skyr on the go framboos-granaatappel

  • Als topping wat plakjes aardbei, frambozen en blauwe bessen

Bereiding custard toast met framboos

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden, hete lucht

  2. Mix het ei met de skyr tot een egaal beslag

  3. Maak met de bolle kant van een lepel een holling in je boterham

  4. Schenk het beslag voorzichtig in de boterham

  5. Doe hier bovenop (de plakjes) fruit. Maak optioneel hartjes van de aardbeien.

  6. Dit bak je 15 a 20 min af in de oven totdat de custard gaar is. Het begint dan ook een beetje te karamelliseren aan de randjes


bottom of page